Casa Herradura

Casa Herradura

Casa Herradura

Onze contactgegevens

Hoe ons te bereiken

 

Vliegtuig

Vanuit Nederland en België is het erg gemakkelijk om met het vliegtuig naar Benissa te gaan. Onder meer Transavia, Vueling, KLM en Ryan Air vliegen naar Alicante en/of Valencia.

Luchthaven Alicante


Het vliegveld van Alicante, El Altet, ligt op minder dan 1 uur met de auto van ons vakantiehuis in Benissa. Vanuit Nederland, België en Duitsland zijn er dagelijks meerdere vluchten naar Alicante.
Vanuit Nederland wordt er naar Alicante gevlogen vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Vanuit België kun je vliegen vanaf Antwerpen-Deurne, Brussel en Charleroi. Uiteraard zijn er ook vanuit Duitsland vele mogelijkheden om naar Alicante vliegen, de luchthavens in Düsseldorf en Weeze liggen erg gunstig t.o.v. Nederland. Ryan Air vliegt vanaf Weeze

Luchthaven Valencia

Een tweede mogelijkheid is vliegen op Valencia. Je kunt vertrekken vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Vanuit België vertrekken er vluchten naar Valencia vanaf Brussel en Charleroi. Vanuit Duitsland vlieg je vanaf Düsseldorf, Weeze en Köln-Bonn. Vanaf de luchthaven is het plm. 115 kilometer naar ons huis in Benissa.

Huurauto

Wanneer je ervoor hebt gekozen om met het vliegtuig te gaan bereik je vervolgens met een huurauto snel Benissa.
Je kunt zowel van tevoren, via internet, een auto huren of bij aankomst op de luchthaven. Vooraf huren is bijna altijd voordeliger. Op de website Auto Europe kun je goed de prijzen vergelijken van verschillende aanbieders. Wij raden zelf aan om vroegtijdig te boeken bij skippycars dit is een Nederlandse auto verhuurder met gunstige prijzen.

Eigen auto

Dit is een goede optie als je voor een langere tijd wilt verblijfen, Costablanca is goed aan te rijden in 2 dagen.

Video afspelen

Costa blanca

Een indruk van wat de Costa Blanca te bieden heeft. Alle plaatsen zijn op minder dan een half uur te bereiden van onze vakantie woning.