Casa Herradura

Casa Herradura

Casa Herradura

Omgeving van Casa herradura

Moraira en omgeving

Moraira

Casa Herradura ligt slechts 3 km van het sfeervolle en chique Moraira af. Moraira is een oud Spaans vissersdorpje aan de Costa Blanca dat is uitgegroeid tot een luxe, toeristische badplaats. Door haar geïsoleerde ligging tussen de groene heuvels heeft Moraira zich tot een rustige, sympathieke en tegelijkertijd moderne vakantieplaats ontwikkeld. Gelukkig is Moraira gespaard gebleven van de toeristische wildgroei van hotels en appartementencomplexen.  Het is bekend om zijn prachtige kust en stranden, heldere wateren en weelderige mediterrane vegetatie.

Er is veel te doen in Moraira. Hieronder staan een paar activiteiten:

  1. Stranden: Moraira heeft een aantal prachtige, rustige stranden waar bezoekers kunnen zonnen, zwemmen en watersporten beoefenen.

  2. Watersporten: Er zijn verschillende bedrijven die watersporten aanbieden, zoals windsurfen, kitesurfen, zeilen en duiken.

  3. Natuur: Er zijn diverse natuurgebieden in de omgeving, waaronder het Parque Natural de Sierra de Bernia en het Parque Natural de la Marina Alta, die wandelaars en fietsers de kans bieden om de natuur te verkennen en te genieten van spectaculaire uitzichten.

  4. Winkelen: Moraira heeft een levendig centrum met tal van winkels, waaronder souvenirwinkels, kledingwinkels en markten.

  5. Restaurants: Moraira biedt een breed scala aan restaurants, waaronder authentieke Spaanse tapasbars en internationale restaurants.

  6. Nachtleven: Moraira heeft ook een levendig nachtleven, met tal van bars en clubs die tot laat open zijn.

  7. Cultuur: In Moraira en de omgeving zijn verschillende historische bezienswaardigheden, zoals de Torre del Moro, een verdedigingstoren uit de 16e eeuw, en het kasteel van Ifach.

Met zoveel te bieden, is Moraira een uitstekende bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en strand, maar ook die op zoek zijn naar culturele activiteiten, wandelen en watersport.

 

Ook leuk om te lezen

admin -

Altea en omgeving

Altea en omgeving Altea kan worden verdeeld in twee gebieden: het strand gebied en het historische centrum. Als je de nauwe en keienstraatjes van het oude stadscentrum inloopt, zul je omarmd worden door witgepleisterde huizen versierd met mooie bloemen en …

Read More
admin -

Benissa en omgeving

Benissa en omgeving Het historische stadje Benissa ligt in het noorden van de Costa Blanca, en is een kleine gemeente waar vooral het mooie en charmante centrum opvalt. Benissa ligt op negen kilometer vanaf Calpe landinwaarts in het bergland achter de …

Read More
admin -

Moraira en omgeving

Moraira en omgeving …

Read More